kontakt_backdrop
U VERTREKT
ZONDER NOG IETS TE ZEGGEN?

Vragen over een product of een promotie? Wilt u graag een idee delen? Of gewoon vertellen wat u van Picadeli vindt? Vul dan het contactformulier in en u mag snel een antwoord verwachten!

Picadeli Frankrijk

42 rue de Ruffi

13003 Marseille Frankrijk

Contact

info@picadeli.fr

Sociale media

Kies het type van opmerking in het scrollmenu en schrijf hieronder uw bericht!

  Door dit vakje aan te vinken, stemt u in met de verwerking van uw gegevens voor de doeleinden die worden beschreven in het beleid voor verwerking van gegevens en cookies.
  Door dit vakje aan te vinken, stemt u in met het ontvangen van commerciële aanbiedingen, onze blogartikelen of hoffelijkheidsberichten over de onderneming Picadeli, telefonisch, met de post, per fax, via e-mail of met gelijkwaardige elektronische communicatiemiddelen.

  Wij verzamelen deze gegevens om u opnieuw te kunnen contacteren en desgevallend uw vraag te kunnen beantwoorden. Verplichte velden: Naam, Voornaam, Postcode, E-mail, Bericht. Wanneer u dit veld niet invult, kunt u het formulier niet valideren. Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens gebruiken en over uw rechten verwijzen wij naar onsprivacybeleid.

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  Not readable? Change text. captcha txt

  Start typing and press Enter to search